AGENCIJA TURISTTRADE BEOGRAD

Kompanija “Turisttrade” je registrovana kao Društvo za turizam, trgovinu i usluge. Posedujemo licencu br. OTP 174/2021, kategorija licence A, za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, izdatu od strane APR-a i upisanu u Registar turizma. Kao „Turisttrade NMK“ na turističkom tržištu smo prisutni od 1989. godine, a pod sadašnjim imenom „Turisttrade“ od 1991. godine, kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti delovanja.

Osnovna inodestinacija agencije je GRČKA. Na ovoj popularnoj letnjoj destinaciji, u svim priobalnim njenim delovima, imamo veliki izbor hotelskog smeštaja, čiju raspoloživost i cene svaki potencijalni putnik može sam da proveri putem pretraživača na našem sajtu.Što se tiče apartmanskog smeštaja, za oblast Halkidikija,u turističkom mestu Pefkohori, naše predstavništvo uspešno radi godinama i brine o hiljadama turista koji tamo provode svoj letnji odmor. Sa nama možete letovati u Vrasni i Asprovalti i upoznati regiju Svetog Đorđa. Takođe, u ponudi su i Leptokarija i Nei Pori, poznata letovališta pod planinom Olimp. Sa nama možete upoznati Solun i Meteore, obići Hilandarski metoh i Svetu Goru, posetiti rodno mesto Aristotela, krstariti brodom do predivnih plaža, doživeti Grčku uz muziku i vino.

Mnoštvo hotela za svačiji ukus i džep se nalazi u našoj ponudi za TURSKU i to u poznatim letovalištima – Kušadasi i Sarimsakli, uz organizaciju izleta koji se ne propuštaju, na čelu sa izletom u Efes i odlaskom u Pamukale.

Ono što predstavlja pravo osveženje za ponudu agencije, a i za celokupno turističko tržište, jesu autorske ture za ITALIJU. Turisttrade je autor i realizator putovanja pod nazivima: Petrarkina Italija, Citta del Tufo, Dozza Soave e Parma, Giro di Garda, Mont Blanc i Piemonte i mnogih drugih.Posebnost ovih tura je prepoznata od strane pasioniranih ljubitelja turističkih putovanja, koji nam zdušno daju podstrek da za svaku narednu godinu pripremimo neki novi originalan program sa akcentom na nešto, kako sami putnici kažu – „još nevidjeno“.

Ono po čemu smo prepoznatljivi u svetu muzike i širenja nacionalne kulture su tradicionalne smotre folklora čiji smo pokrovitelji i organizatori bili godinama u Grčkoj i Turskoj. Do sada je blizu tri stotine kulturno-umetničkih društava iz naše zemlje i inostranstva pokazalo svoje igračko i pevačko umeće. Pored negovanja kulturne baštine, veliku pažnju posvećujemo i razvoju sporta, te smo bili sponzori Klubu malog fudbala „Winter-sport“ iz Niša, na čije rezultate smo jako ponosni, jer su u dresovima sa imenom naše agencije, prvi put uspeli da udju u Prvu futsal ligu Srbije. 

Tokom cele godine našim vernim klijentima i onima koji će to tek postati, nudimo atraktivne programe putovanja po Srbiji i regionu, inostranstvu i evropskim metropolama, u kojima spajamo zabavu i saznanja o kulturno-istorijskom nasleđu zemlje domaćina. Mnogim firmama i kompanijama smo, prateći njihove želje, osmislili i organizovali grupne izlete, team buildinge, putovanja, a njihovo višegodišnje korišćenje naših usluga nam je potvrda da imamo zadovoljne klijente.

Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nađe u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije koji su na usluzi gostima na svim našim destinacijama. Želje i zahtevi klijenata su nam na prvom mestu! Članovi našeg tima su mladi ljudi, sposobni da se identifikuju sa ciljevima kompanije i vredno rade na tome da se ti ciljevi i ostvare!

Možete nas pratiti i na društvenim mrežama


Nudimo letovanje u Grčkoj, letovanje u Turskoj, letovanje u Egiptu tokom cele godine, zimovanja, evropska putovanja i metropole, a tu su svakako i izleti po Srbiji i regionu.

Pozovite nas i rezervišite svoje putovanje +381 11 2454 499

Turisttrade je dugogodišnja članica YUTA  – Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

15.07.2024. 4:30

Grčka

Grčka

Turska

Turska

Egipat

Egipat

Italija

Italija

Evropski gradovi

Evropski gradovi

Srbija i region

Srbija i region

Kontakt

Adresa
Radno vreme
Radnim danima 10-20h
Subotom 10-15h
Nedeljom - zatvoreno
Pratite nas

Identifikacioni podaci TURISTTRADE d.o.o.

Adresa: Golsvordijeva 34, 11111 Beograd
Telefon: 011/2455-600
PIB: 100293125
Matični broj: 07755384
Tekući račun: 170-0030013429000-68 (UniCredit)
Licenca br. OTP 174/2021, kategorija licence A