Resavska pećina


 


 


 


MANASTIR MANASIJA - RESAVSKA PEĆINA - VODOPAD VELIKI BUK


 
 
 

 


JEDAN MANASTIR, JEDNA REKA, JEDNA PEĆINA, JEDAN VODOPAD…
HOMOLJE  –  KOLEVKA HAJDUKA


Resavska pećina
Resavska pećina
Resavska pećina
Resavska pećina
Resavska pećina
Resavska pećina
Resavska pećina
+ PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 8 časova iz Beograda (tačno vreme i mesto polaska biće poznato dva dana pred put). Vožnja autoputem prema Despotovcu. Dolazak do manastira Manasija, zadužbine despota Stefana Lazarevića, zidane početkom XV veka. Freske u Manasiji najlepše su u moravskom ciklusu.

Po obilasku manastira, put se nastavlja ka Resavskoj pećini, koja se nalazi 20km udaljenosti od Despotovca, na obodu Divljakovačkog polja. Otvorena je za posete turista od 1972. godine.

Kroz prekrasnu prirodu, vazduh koji miriše na zdravlje i čiste vode koje teku na sve strane, stižemo do atraktivnog vodopada, Veliki buk. Fakultativni ručak u etno restoranu (piće dobrodošlice, riblja/pileća čorba, pastrmka/roštilj, salata, hleb).

Polazak ka Beogradu oko 18 časova. Dolazak u Beograd oko 21 čas. Kraj usluga.

PAŽNJA!!! NA OVO PUTOVANJE KRENUTI U PATIKAMA I PONETI JAKNU!!!

+ CENA ARANŽMANA OBUHVATA
  • Prevoz turističkim autobusom
  • Razgledanje prema programu
  • Troškove organizacije putovanja
  • Predstavnik agencije
+ CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
  • Individualne troškove
  • Ručak 1200 din / obavezna prijava u agenciji / plaćanje vodiču
  • Ulazinica za vodopad Veliki Buk, 100 din / plaćanje vodiču
  • Ulaznicu za Resavsku pećinu 350 din / plaćanje vodiču
+ POPUSTI I DOPLATE

Deca do 12 godina 1.200 din

+ USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak gotovinski, ili platnim karticama (VISA, Dina, Master Card, Maestro), najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

+ OPŠTE NAPOMENE

Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

PROGRAMI SU RAĐENI NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE, TJ. ZA PUTOVANJA
KRAĆA OD 24 SATA, NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA
 

 

TURISTTRADE d.o.o. office@turisttrade.com

Golsvordijeva 34, Beograd

Tel/fax: +381 11 2454 499

Tel/fax: +381 11 2455 600

Tel/fax: +381 11 2443 687

Tel/fax: +381 11 3085 937

Tel/fax: +381 11 4080 185