Giro di Garda - Evropska putovanja - Italija ture

Gradovi Evrope - Obilazak Italije - Leto u Italiji 


"GIRO DI GARDA"

--- letnji vikend na jezeru Garda --- 

22.06 - 26.06. / 13.07 - 17.07. / 10.08 - 14.08. / 21.09 - 25.09.2023.


CENA - 129


--- VIDEO SA PUTOVANJA ---
 Hotel 4*, 5 dana autobusom / 2 noćenja


 


Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
www.alevichotelsirmione.it
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
www.rossiwrites.com
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
Giro di Garda – Evropska putovanja – Obilazak Italije
www.italy.mytour.eu
www.culturalheritageonline.com
www.venezia.net
+ PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN              BEOGRAD

Polazak iz Beograda u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih procedura.

2. DAN              PESCHIERA DEL GARDA – SIRMIONE – MONTECHIO MAGGIORE

Na jutarnju kafu stižemo u grad Peschiera del Garda, na samom jugoistoku jezera. Peschiera je mesto odakle reka Mincio otiče iz jezera i na čijem se ušću nalazi utvrđeni srednjevekovni grad. Prolazimo kroz Porta Veronu do Trga Fernanda od Savoje. Slobodno vreme za doručak i uživanje pored jezera. Odlazak u obližnji Sirmione, obilazak čuvenog dvorca Skaligeri, slobodno vreme za kupanje na gradskim plažama poluostrva ( Spiaggia del Prete, Spiaggia del Sirmone, Spiaggia Lido delle Bionde, Jamaica Beach…) Sirmione je poznat po podvodnim termalnim lekovitim izvorima koji izviru nedaleko od samog grada. U kasnim poslepodnevnim časovima polazak ka hotelu u okolini Vicenze. Smeštanje po sobama, slobodno vreme, noćenje.

3. DAN             "GIRO DI GARDA" MALCESINE, LIMONE SUL GARDA ( brodom ), RIVA DEL GARDA ( fakultativno )

Doručak. Spremite se za plažu, krećemo na “Alpsko more”! (fakultativni izlet). Vožnja čuvenom rivijerom maslina, kroz Lacize, Gardu, Tori del Beneko, Pai i Bardolino. Stižemo u najživopisnije mesto istočne obale, čarobni Malcesine. Obilazak zamka Scaligero i Palazzo del Capitani, slobodno vreme za kupanje. Preporučujemo Spiaggia di Paina, predivnu plažu podno gradskog dvorca, nešto severnije je i Spiaggia di Bau, malena šljunkovita uvalica kristalno čiste vode. Predviđeno zadržavanje u mestu je oko pet sati. U gradskoj luci, ukrcavamo se na brod koji nas prebacuje na rivijeru limuna, zapadnu obalu jezera koja pripada Lombardiji. Dolazimo u njen najlepši grad - Limone sul Garda. Plovidba jezerom je doživljaj sam po sebi, imaćemo priliku da oba grada vidimo iz neke druge perspektive. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, ručak. Brodom se vraćamo u Malcesine. Kratka vožnja autobusom ka severu jezera. Ušli smo u pokrajinu Trentino-Alto Adiđe, prolazimo kroz gradić Torbole i dolazimo u Riva del Gardu, najseverniji grad Lago di Garde. Gradskom rivom, kroz stari centar grada dolazimo na Spiaggia Sabbioni, zelenu plažu u okviru gradskog parka. Šetnja, slobodno vreme za večeru pored jezera i uživanje u letnjoj atmosferi ovog poznatog letovališta. Krećemo ka hotelu. Predviđeno vreme za povratak u hotel u kasnim večernjim časovima.

4. DAN               PUNTA SABIONIVENECIJA ( fakultativno )

Doručak. Odjava iz hotela. Krećemo do luke Punto Sabioni, vožnja brodom do Venecije ( fakultativno ). Razgledanje u pratnji vodiča; Trg Svetog Marka, Bazilika Svetog Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdaha, Most Rialto Slobodno vreme. Povratak brodom do luke Punto Sabioni, slobodno vreme. U večernjim časovima krećemo nazad za Beograd.

5. DAN               BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

+ CENA ARANŽMANA OBUHVATA
 • Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji                
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u 1/2 ili 1/3 sobama
 • Obilazak Peschiera del Garde i Sirmionea
 • Usluge turističkog vodiča/pratioca grupe za sve vreme putovanja
 • Boravišnu taksu
 • Troškove organizacije putovanja
+ CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
 • Individualne troškove
 • Fakultativni izleti:
  - GIRO DI GARDA ( Malcesine, Riva Del Garda, Limone Sul Garda ) - 35 EUR
  - VENECIJA - 20 EUR
  Brodske karte ( Malcesine - Limone sul Garda - Malcesine i Punta Sabioni - Venezia - Punta Sabioni su uračunate u cenu fakultativnih izleta )
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (moguća uplata u agenciji)

REALIZACIJA FAKULTATIVNIH IZLETA JE ZAGARANTOVANA!

+ POPUSTI I DOPLATE

Doplata za 1/1 sobu - 40€ (na upit)
Transfer Novi Sad - Rumska petlja - 20€ ( minimum 3 osobe )

+ OPIS SMEŠTAJA

Hotel 4* u mestu Montechio Maggiore, u blizini Vicenze. Po oceni gostiju renomiranog sajta za rezervaciju smeštaja hotel zaslužuje visoku ocenu, preko 8,0. Kao glavne prednosti navodi se komfor, higijena, uslužno i ljubazno osoblje. Besplatan Wi-Fi signal dostupan je u lobiju hotela. Sve sobe su opremljene klima-uređajima, LCD TV-om sa Sky premium paketom kanala, mini barom i sefom, a uglavnom poseduju i balkon. U hotelske usluge spada i svakodnevno čišćenje soba. Doručak je kontinentalan, na bazi samoposluživanja (slani i slatki).

 

+ USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak gotovinski, čekovima gradjana ili platnim karticama (VISA, Dina, Master Card, Maestro), najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

+ OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA  u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja Organizatora (skraćeno OUP).
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

PROGRAMI SU RAĐENI NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.

+ NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta i sl. u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum za realizaciju je 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta podložna je promeni.

+ PODACI O ORGANIZATORU

Organizator putovanja: TURISTTRADE d.o.o, licenca broj OTP 174/2021, kategorija licence A, izdao APR, Registar turizma, 10.11.2021. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TURISTTRADE d.o.o.

TURISTTRADE d.o.o. office@turisttrade.com

Golsvordijeva 34, Beograd

Tel/fax: +381 11 2454 499

Tel/fax: +381 11 2455 600

Tel/fax: +381 11 2443 687

Tel/fax: +381 11 3085 937

Tel/fax: +381 11 4080 185