Postavite pitanje

Vila Melahrini-Letovanje Nea Vrasna- Apartmani na plaži

Letovanje Grčka 2022 - Regija Svetog Đorđa

Nea Vrasna apartmani:

Vila Melahrini se nalazi u Nea Vrasni, na prelepo uređenom šetalištu pored plaže. Apartmani na samoj plaži, idealni za letovanje u Grčkoj, nalaze se u prizemlju i na drugom i trećem spratu vile. Vila Melahrini poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane sa odvojenom spavaćom sobom. Sve smeštajne jedinice vile Melahrini, iz ponude "Letovanje Grčka – Nea Vrasna apartmani, opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20-22m²+ terasa, a apartmana cca 27-30m² + terasa. Vila Melahrini nema sopstveni parking.

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, apartmani sa pogledom na more, porodični dupleks apartmani, smeštaj blizu mora i slični apartmani sa preporukom u Nea Vrasni, Vrasna Paraliji i Asprovalti, idealni za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj u regiji Svetog Đorđa:Letovanje Grčka - apartmani regija Sv. Đorđa

Vila Melahrini na plaži – Nea Vrasna apartmani letovanje