Postavite pitanje

Vila Levanta-Letovanje Asprovalta-Studiji na plazi

Letovanje Grčka 2023 - Regija Svetog Đorđa

Asprovalta apartmani:

Vila Levanta se nalazi na ulasku u Asprovaltu, u mirnom kraku ulice koja izbija na more, na manje od 40m od lepe peščane plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih studija i šestokrevetnih duplex apartmana pozicioniranih na prvom spratu i u prizemlju vile. Sve smeštajne jedinice vile Levanta, iz ponude "Letovanje Grčka – Asprovalta apartmani, opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider sa komorom i osnovni potrebni pribor), kupatilom sa tuš kabinom, flat TV-om, klima-uređajem (doplata 5€ po danu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Određene smeštajne jedinice vile Levanta imaju bočni pogled ka moru. Vila poseduje uređeno dvorište sa garniturom za sedenje, idealno za prvi i poslednji dan boravka. Vila Levanta nema sopstveni parking.

GPS koordinate: N 40.717026, E 23.706872

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apartmanu ili mezoneti.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, apartmani sa pogledom na more, porodični dupleks apartmani, smeštaj blizu mora i slični apartmani sa preporukom u Nea Vrasni, Vrasna Paraliji i Asprovalti, idealni za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj u regiji Svetog Đorđa:Letovanje Grčka - apartmani regija Sv. Đorđa

Vila Levanta – Asprovalta apartmani letovanje