Postavite pitanje

Vila Eugenia-Zakintos apartmani letovanje-Grčka ostrva

Letovanje Grčka 2021 - Ostrvo Zakintos

Zakintos apartmani:

Vila Eugenia je smeštena u prelepom vrtu, okružena palmama i egzotičnim biljkama. Sastoji se od 14 studija, koji su raspoređeni na dva sprata (prizemlje i prvi sprat). Sve smeštajne jedinice u vili Eugenia iz ponude "Letovanje Grčka ostrva – Zakintos apartmani” poseduju kupatilo, terasu, kuhinju i klima-uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. Sobe imaju i sef koji se doplaćuje na licu mesta 1€ dnevno. Ispred vile se nalazi prelep bazen. Ova vila je idealno rešenje za parove, porodice ili grupe prijatelja koji traže smeštaj u mirnom području i u blizini peščane plaže koja se nalazi na samo 50 metara udaljenosti. Centar Laganasa se nalazi na oko 5 minuta hoda, a svi neophodni sadržaji za udobno letovanje u Grčkoj u neposrednoj blizini. Kompleks Eugenia se nalazi odmah pored bazena. U dvorištu vile gostima je dostupan Wi-Fi.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani blizu plaže, porodični dupleks apartmani, vila sa parkingom, apartmani sa bazenom i sličan smeštaj sa preporukom, idealan za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj na grčkim ostrvima: “Letovanje Grčka - apartmani grčka ostrva

Vila Eugenia – Zakintos apartmani letovanje