Postavite pitanje

Vila Katia-Leto Nei Pori-Jeftino letovanje u Grčkoj

Letovanje Grčka 2023 - Olimpska regija

Nei Pori apartmani:

Vila Katia se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na oko 200m udaljenosti od izuzetno široke i lepo uređene peščane plaže – prava preporuka za letovanje u Grčkoj. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, a u njenom sastavu su i četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani. Sve smeštajne jedinice imaju standardno opremljenu kuhinju sa elementima (frižider, rešo), kupatilo, TV i klima uređaje. Upotreba klima uređaja se naplaćuje na licu mesta. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu vile.

GPS koordinate: N 39.974163, E 22.654834

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, smeštaj blizu mora i slični apartmani sa preporukom u Nei Poriju, Leptokariji i Platamonu, idealni za najjeftinije letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj u Olimpskoj regiji:Letovanje Grčka - apartmani Olimpska regija

Vila Katia – Nei Pori apartmani letovanje