Postavite pitanje

Vila Katarina-Leto Nei Pori-Jeftino letovanje u Grčkoj

Letovanje Grčka 2023 - Olimpska regija

Nei Pori apartmani:

Vila Katarina se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na oko 80m udaljenosti od izuzetno široke i lepo uređene peščane plaže – prava preporuka za letovanje u Grčkoj. Sastoji se od dvokrevetnih studija sa jednim standardnim i jednim proširenim ležajem, trokrevetnih studija sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem, četvorokrevetnh studiji sa jednim francuskim i dva standardna ležaja, duplex apartmana sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom za smeštaj 4 do 5 osoba. Sve smeštajne jedinice u vili Katarina, iz ponude "Letovanje Grčka – Nei Pori apartmani, opremljene su čajnom kuhinjom, TWC, komarnicima, TV, WiFi, prostranim terasama i klima uređajem koji se doplaćuje 5 eur dnevno. Posteljina se menja na svakih 5 dana. Vila poseduje lepo uredjeno unutrašnje dvorište sa prirodnim hladom limunovog drveća. U dvorištu se nalaze roštilj, garniture za sedenje i tuš, koji su na raspolaganju gostima kuće. Ispred vile se nalazi uredjen parkić sa visokim drvećem i klupicama u hladovini bujnih krošnji. Vila Katarina nema sopstveni parking.

GPS koordinate: N 39.97629, E 22.654029

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, smeštaj blizu mora i slični apartmani sa preporukom u Nei Poriju, Leptokariji i Platamonu, idealni za najjeftinije letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj u Olimpskoj regiji:Letovanje Grčka - apartmani Olimpska regija

Vila Marilena – Nei Pori apartmani letovanje