Postavite pitanje

Hotel Akrotalasia-Leto Leptokarija-Jeftino letovanje u Grčkoj

Letovanje Grčka 2023 - Olimpska regija

Leptokarija apartmani:

Hotel Akrothalassia se nalazi na izlasku iz Leptokarije, ka pravcu Platamona i Nei Porija, na samoj obali mora. Izolovan od naselja, prava je oaza mira i odličan izbor za savršen odmor. Hotel poseduje bazen, kafe-restoran, lobi i recepcijski deo. Smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu hotela i poseduju direktan ili bočni pogled ka moru. Studiji u hotelu Akrotalasia, iz ponude "Letovanje Grčka – Leptokarija apartmani, sadrže deo za spavanje sa dva. tri ili četiri kreveta, kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om. Ceo hotel je pokriven Wi-Fi signalom - preporuka za letovanje u Grčkoj. Hotel Akrotalasia poseduje sopstveni parking koji je besplatan za goste hotela.

Usluga u hotelu Akrothalassia je polupansion ( doručak i večera ).

GPS koordinate: N 40.047877, E 22.576449

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta, na recepciji.

Apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, smeštaj blizu mora i slični apartmani sa preporukom u Leptokariji, Platamonu i Nei Poriju, idealni za najjeftinije letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj u Olimpskoj regiji:Letovanje Grčka - apartmani Olimpska regija

Hotel Akrothalassia – Leptokarija apartmani letovanje