Postavite pitanje

Vila Despina-Letovanje Polihrono -Grčka leto Halkidiki

Letovanje Grčka 2023 - Halkidiki

Polihrono apartmani:

Vila Despina, iz ponude "Letovanje Grčka - Polihrono apartmani", nalazi se u Polihronu, na oko 250 metara udaljenosti od plaže. Vila poseduje petokrevetne dupleks apartmane (1/5 APT) - preporuka za porodično letovanje u Grčkoj, kao i trokrevetne apartmane (1/3 APT), smeštene u visokom prizemlju i na prvom spratu objekta. Petokrevetni dupleks apartmani sadrže prostranu kuhinju sa trpezarijskim stolom i velikim kombinovanim frižiderom, kupatilo i dve zasebne spavaće sobe, sa francuskim (širina 140 cm) i standardnim krevetima. U varijanti sa francuskim krevetom maksimalno mogu da prime 6 osoba, i to 4 odrasle osobe i dvoje dece do 7 godina. Trokrevetni apartmani poseduju zasebnu spavaću sobu sa dva standardna kreveta, kupatilo i kuhinju u kojoj se nalazi treći ležaj. Svi apartmani su opremljeni klima-uređajem (korišćenje uključeno u cenu), TV-om, kupatilom i prostranom terasom. Vila Despina je ograđena i poseduje ograničeni broj parking mesta.

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apartmanu.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, smeštaj blizu mora, apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, vila sa parkingom u Pefkohoriju i sličan smeštaj sa preporukom, idealan za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj Halkidiki: “Letovanje Grčka - Halkidiki apartmani

Vila Despina Grčka - Letovanje Polihrono apartmani