Trebinje - Nova godina 2018


TREBINJE NOVA GODINA 2018 

 

 

 

 


 


30.12.2017-03.01.2018


CENA 69€ za uplate do 16.12.2017! (RASPRODATO!) 


30.12.2017-03.01.2018


CENA 85€ za uplate do 16.12.2017, HOTEL NAR 4* (DODATNI KAPACITET)

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca, kamena, vina i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.


Trebinje
Trebinje
Trebinje
Dubrovnik.jpg
+ PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN BEOGRAD Sastanak putnika 23h u Beogradu (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dva dana pred put). Vožnja preko Čačka, Užica, Foče i Gacka sa usputnim pauzama.

2. DAN  TREBINJE Dolazak u Trebinje u prepodnevnim  časovima. Smeštaj u hotel. Nakon kratkog odmora obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanaginića mosta iz XVI veka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi. Dolazimo do muzeja Hercegovine čiji simbol predstavlja "Etno kuća" sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na "Trg Pesnika" gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici  videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Slobodno vreme. Popodne mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš (manastir iz XIII veka, posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, gde smo u prilici videti temelje antičke crkve iz IV veka, stara kola za navodnjavanje - Dolape, manastirske vinograde sa podrumom vina) i Hercegovačke Gračanice (crkva i galerija pozlaćenih ikona i mauzolej pesnika Jovana Dučića). Priprema za najluđu noć. mogućnost dočeka u nacionalnom restoranu... SREĆNA NOVA GODINA!!! Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN TREBINJE - MOSTAR - TREBINJE Doručak. Fakultativni izlet do Mostara. Uputićemo se zapadnim delom Hercegovine preko Popovog polja (rodno mesto Svetog Vasilija Ostroškog), Ljubina i Stoca gde dolazimo u Mostar. Posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre 1558. godine i po predanjima Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most, Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani Neretve sa svojim radionicamai suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

4. DAN TREBINJE-DUBROVNIK-BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do Dubrovnika (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak za Beograd u večernjim časovima.

5. DAN BEOGRAD Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

 

+ CENA ARANŽMANA OBUHVATA

– prevoz  turističkim autobusom na navedenoj relaciji

– 2 noćenje sa kontinentalnim doručkom u hotelu Aćimović 3* u Trebinju u 1/2 i 1/2+1 sobama

– razgledanje prema programu 

– pratilac grupe/predstavnik agencije

– troškove organizacije putovanja

+ CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

– individualne i nepomenute troškove

– međunarodno zdravstveno osiguranje (mogućnost uplate u agenciji)

– fakultativni izlet do Dubrovnika – 10€ (minimum 25 putnika)

– fakultativna vožnja brodom u Dubrovniku – 10€ (minimum 10 putnika)

– fakultativni izlet do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice – 5€ (minimum 25 putnika)

– fakultativni izlet do Mostara 15€ (minimum 25 putnika)

– fakultativni doček Nove godine u nacionalnom restoranu sa muzikom  35€ (minimum 20 putnika). Cena uključuje predjelo,glavno jelo,salatu, desert i neograničeno piće,mogućnost posnog menija  - OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE U AGENCIJI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA

 

+ POPUSTI I DOPLATE

-Doplata za 1/1 sobu 30 eur (na upit)

-Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 eur

- Doplata za transfer iz Novog Sada 2000 din (minimum 4 putnika)

+ OPIS SMEŠTAJA

Hotel Aćimović 3* nalazi se 800 metara od centra Trebinja. Sobe su standardno opremljene sa sopstvenim kupatilom, TV uređajem, klimom... 

+ USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora putovanja na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak gotovinski ili platnim karticama (VISA, Dina, Master Card, Maestro), najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3, kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

+ NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta i sl. u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum za realizaciju je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta podložna je promeni.

+ OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA  u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja Organizatora (skraćeno OUP).
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

PROGRAMI SU RAĐENI NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije.

+ PODACI O ORGANIZATORU

Organizator putovanja: TURISTTRADE d.o.o, licenca broj OTP 15/2010,
izdao APR, Registar turizma, 29.01.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TURISTTRADE d.o.o.

 

TURISTTRADE d.o.o.

Golsvordijeva 34, Beograd

Tel/fax: +381 11 2454 499

Tel/fax: +381 11 2455 600

Tel/fax: +381 11 2443 687

Tel/fax: +381 11 3085 937

Tel/fax: +381 11 4080 185